luni, martie 09, 2009

Aş vrea să am destul loc să scriu tot ce vreau. Pentru că e mult şi e complicat. Pentru că am în minte atâtea lucruri, amestecate şi mixate, că nici nu ştiu pe care să-l zic primul şi pe care să-l las.
Totuşi, cel mai important de pus sub semnul confidenţei cred că este cel legat de cazul Cătălinei, povestea stresantă de pe messenger. Stresantă pentru cei fără inimă, fără sentimente, care nu ştiu ce implică o boală atât de gravă. Sunt atât de revoltată că nici nu ştiu dacă în ultima vreme m-a mai făcut ceva să mă simt în felul ăsta. Sunt enervată şi scârbită de dezinteresul şi nepăsarea multora. A multora care au cunoscut-o pe fata asta. Nu că ar fi cineva obligat să contribuie la toată treaba, nu că ar primi o diplomă sau chitanţă la suma pe care ar fi fost omeneşte normal să o doneze. Nimic din astea. Numai ca oameni să fi stat mulţi să se gândească la o situaţie atât de dificilă în care s-ar fi putut afla oricare dintre noi. Ignoranţa este prea mare însă şi nu dă voie la gesturi umanitare, care ar putea să ne pună într-o lumină proastă, capabilă de a ne transforma în persoane prea sensibile. Greşit, dragii mei. Dacă v-aţi fi gândit o clipă la starea acelei fete şi la situaţia ei cu adevărat impresionantă, cu siguranţă aţi fi mişcat un deget. Sau, mai bine zis, o hârtie de 10 RON din buzunarul vostru către contul ei. Repet, nu vreau să par că silesc pe cineva să contribuie sau că susţin că ar fi fost obligatoriu să se întâmple asta, mă plâng doar de faptul că există prea puţine persoane care privesc şi în jurul lor, care sunt capabile să vadă suferinţa celorlalţi şi nu se gândesc doar la binele lor, respectiv, la stomacurile lor.

Pentru cei care îşi pot da seama că nu este prea târziu pentru a face un gest caritabil, aveţi mai jos un număr de cont unde puteţi depune orice sumă.

BANCA: BRD
SUCURSALA: TRIUMF
TITULAR: CĂTĂLINA ANDREEA MATEI
LEI: RO 12BRDE445SV30765404450
EURO: RO 51BRDE445SV30765594450
NUMĂR DE TELEFON: 0724.762.642

Nu în ultimul rând, vreau să-i felicit pe toţi cei care s-au implicat, printre care au fost şi persoane care nici măcar nu o cunosc pe Cătălina. Bravo vouă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu